SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A távirányítós net lehet a jövő tévéje

2010.09.06. 12:24 Varga Kálmán

Kényelmes YouTube-ozás a kanapéról, filmkölcsönzés a távirányítóval, képnézegetés a számítógépről - ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásokat nyújtanak a tévé alá helyezhető apró, internetes, távirányítós médaboxok. Egyre több gyártó próbálkozik ilyen termékekkel, de még senkinek sem sikerült nagyot robbantani.

"A TiVo, az Apple TV, a Boxee, a Roku vagy a Google TV vagy megvalósította már, vagy tervezgeti ugyanazt a koncepciót: kell egy újabb kis doboz a televízió alá, amibe az egyik végén bemegy az internet, a másik végén pedig a YouTube, a streamelt mozifilm vagy a zene a tévére. Az ilyen internetes-távirányítós egységek piaca az elmúlt két-három évben született meg, amikor egyre több cég találta ki, hogy a számítógépezők kanapéra való átcsábításával még több prémiumszolgáltatást vagy hirdetést lehetne eladni, illetve több hagyományos tévézőt lehetne megnyerni az on-demand szolgáltatásoknak."

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20100903-boxee-roku-apple-tv-akik-a-nappaliba-viszik-a-videomegosztokat.html

Szólj hozzá!

Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr1002274883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása