SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Az okostelefonok húzzák a mobilpiacot

2010.08.04. 08:51 Varga Kálmán

A második negyedévben 14,5 százalékkal bővült a mobiltelefonok piaca világszerte, jelentette pénteken az IDC. Az elemzőcég szerint a növekedés egyértelműen az okostelefonok terjedésének köszönhető.

"A legfejlettebb piacokon, azaz Észak-Amerikában és Európában egyértelműen az okostelefonok húzzák az eladásokat. Nyugat-Európában a hagyományos értelemben vett mobiltelefonok forgalma még csökkent is, Az IDC elemzése alapján Európában kimondottan jól szerepeltek az androidos készülékek, de az Egyesült Államokban komoly sikert értek el az olyan készülékek mint a Samsung Galaxy S, a Motorola Droid X vagy éppen a Dell egyes modelljei."

http://www.hwsw.hu/hirek/45018/mobiltelefon-okostelefon-piac-nokia-samsung-lg-sony-ericsson-research-in-motion-apple-htc.html

Szólj hozzá!

Címkék: trendek tech kommunikáció mobil szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr772195407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása