SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Unofficial hír: Facebook-gyilkos közösségi szájtot tervez a Google

2010.06.30. 09:02 Varga Kálmán

Kevin Rose, a Digg alapítója megbízható forrásból úgy tudja, hogy a Google új közösségi szájtot tervez, amivel a félmilliárd felhasználós Facebookot szeretné megszorítani.

"Bár látszólag kevés átfedés van a kereséssel hírnevet szerző Google és a jelenleg első számú social networking szájt, a Facebook tevékenysége között, a két cég szinte minden területen folyamatosan harcban áll egymással. 
[...] Egy a Google tulajdonában álló, és a cég által működtetett social media network csaknem határtalan hirdetési potenciált jelentene – írja a TNW. – Adjuk hozzá még ehhez, hogy még mindig sokan vannak, akik nem elégedettek a Facebookkal, és máris ott a szilárd alap, amire a Google építkezhet.
A Google egyelőre nem reagált a pletykákra."

http://index.hu/tech/2010/06/29/facebook-gyilkos_kozossegi_szajtot_tervez_a_google/

Szólj hozzá!

Címkék: google közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr732120130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása