SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Nagyot bukhat a Szörcs.hu

2010.06.01. 10:29 Varga Kálmán

Csalással, vagyis a keresési találatok egy részének más webkeresőkből való átvételével vádolja egy hazai szakember a Szörcs.hu-t, az egyik új magyar webkeresőt. A szájtot üzemeltető Sajtos István belátja, hogy hibázott, amikor ezzel a módszerrel akart könnyíteni a saját dolgán, és független szakértők segítségével tisztázná magát. A fiatalembert továbbra is vehemensen támadja a webes szakma egy része, miközben leleplezője már inkább időt adna neki, és elítéli a személyeskedésbe átment vitát.

Levél a Szörcs.hu-nak: http://www.seoblog.hu/keresooptimalizalas-seo/szorcs-with-google-level-a-szorcs-hu-fejlesztoinek/
Erre írt válasz:
http://www.seoblog.hu/keresooptimalizalas-seo/nyilt-level-az-it-szakmanak-sajtos-istvan-szorcs-hu/

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20100531-csalassal-vadoljak-az-egyik-magyar-webkeresot-a-szorcshut.html

Szólj hozzá!

Címkék: kereső

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr622047268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása