SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

E-könyv olvasók: a GPS navigátorok sorsára jutnak?

2010.04.20. 12:08 Varga Kálmán

Éppen három napja írtam arról, hogy az ultraokos mobilok lenyomják hagyományos navigátorokat, hiszen minek +1 kütyü arra, amit tud a telefonunk is?

Most ez látszik beigazolódni az e-könyv olvasóknál is: az iPad úgy tűnik sokkal jobb minőségben, szebb felületen, gyorsabban nyújtja az e-könyv olvasók extráit, mint bármelyik könyves készülék...

Személy szerint kiváncsian (vagy inkább félve?) várom, hogy a jelenlegi tendenciák alapján hány év múlva lesz 1db olyan megoldás, ami kiüti a telefonokat, táblaszámítógépeket, zenelejátszókat, netbook-okat, stb., és "all-in-one" alapon fog működni pl. egy kontaktlencsébe beépítve, humán interfésszel, amiről az előző bejegyzésben is írtam.

"Még el sem terjedtek igazán, az e-könyv-olvasókat máris elérte a szórakoztatóelektronikai termékek legnagyobb rákfenéje, a haszontalan többletszolgáltatások elharapózása. Az audiokönyveket is kezelő típusok után jöttek a böngészővel is felszerelt olvasók, és az érintőképernyős kütyük. Az olvasási élmény egyik fejlesztéstől sem javult, de legalább magyarázatul szolgáltak arra, miért nem indult csökkenésnek az e-könyv-olvasók ára. A trend az Apple iPad megjelenésével várhatóan véget ért: a táblaszámítógéppel megjelent a tökéletes lakáson belül hordozott, kanapén vagy fotelben ülve használt olvasóeszköz."

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20100416-elburjanzo-funkciok-joe-a-mindentudo-villanykonyv.html

Szólj hozzá!

Címkék: tech apple

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr991936792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása