SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

"Az év e-business szakdolgozata" pályázat

2010.01.04. 16:04 Varga Kálmán

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) szakmai közreműködésével kiírja Az év e-business szakdolgozata pályázatot, olyan e-gazdaság, e-kereskedelem témában íródott innovatív, kiemelkedő szakmai színvonalú dolgozatok támogatására, melyek a szakterület fejlődéséhez jelentősen hozzájárulnak. A pályázat elsődleges célja a jelentős hozzáadott értékkel bíró kutatómunkák folytatásának ösztönzése, illetve a szakterület tehetséges hallgatóinak felkutatása és szakmai támogatása.

Az év e-business szakdolgozata pályázaton a 2008. január 1. és 2009. december 31. között publikált és bármely felsőoktatási bíráló bizottság előtt megvédett szakdolgozatok indulhatnak.
 

Az első három, legjobbnak ítélt szakdolgozat szerzői az alábbi díjakban részesülnek:

  1. Helyezett: 50.000 Ft pénzjutalom, valamint 15.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.
  2. Helyezett: 25.000 Ft pénzjutalom, valamint 10.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.
  3. Helyezett: 10.000 Ft pénzjutalom, valamint 5.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.

Az értékes jutalmakon kívül az eBIT e-Business Management Consultants Kft. (a közép-kelet európai piacokon ERP és üzleti intelligencia, stratégia és audit, e-számlázás, e-fizetések és e-kereskedelem területeken vezetői tanácsadásra szakosodott független vállalkozás) a legjobbnak ítélt pályamunka készítője számára 1-3 hónapos fizetett szakmai gyakorlatot ajánl fel, amely kölcsönös elégedettség esetén meghosszabbítható!

A pályázat benyújtásának határideje és módja:
A pályázatot .pdf formátumban kérjük elküldeni a szekit@szek.org e-mail címre! A levél tárgyába a pályázók kérjük írják bele: "Az év e-business szakdolgozata", valamint adják meg a következő adatokat: a pályázó neve, egyeteme, szakjai, témavezetője, a dolgozat megvédésének éve!
Benyújtási határidő: 2010. február 15.

Pályázati értékelés, eredményhirdetés:
A munkákat a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org), valamint az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) elismert szakemberei fogják elbírálni.

Eredményhirdetés 2010. március végén várható.

Külön köszönjük az OTP Bank, a G'Roby, a DPD Futárszolgálat, a Viala Kft. és a Vatera.hu pályázathoz nyújtott támogatását!


Szólj hozzá!

Címkék: pályázat események szek szekit hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr121645453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása