SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

SzEKIT-favorit: a Magyar Telekom és az ELTE partnersége

2009.12.02. 15:34 Varga Kálmán

Hogy miért SzEKIT-favorit?

Legfőbb célkitűzésünk az ehhez hasonó párbeszéd elősegítése a felsőoktatási intézmények és a cégek között, ezért számunkra nagy öröm, amikor ilyen követendő példákat látunk!

"Rendhagyó módon örökbe fogadta az ELTE Informatikai Karának mesterséges intelligencia laborját a Magyar Telekom. A távközlési társaság 10 millió forintnyi támogatást nyújt az egyetemnek. A három évre szóló partnerséggel a távközlési társaság célja a vállalati szféra és a felsőoktatás kapcsolatainak megújítása, valamint az iparág jövőjét megalapozó oktatási tevékenység segítése.
[...]
Általános probléma, hogy az oktatási intézmények és a piaci szereplők között nincs párbeszéd. Vagy ha van is, akkor nem értik meg egymást a felek - fogalmazott Papp István, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, a T-Systems vezetője. A foglalkoztatottság növelésének egyik kulcseleme, hogy az egyetemekről piacképes "termékek" kerüljenek ki. Ehhez jó kapcsolat kell az oktatási intézmények és a piaci szereplők között."

http://www.itbusiness.hu/hirek/ict/Tizmillios_orokbefogadas.html

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr211561518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása