SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Eltűnnek a mobilok?!

2009.11.21. 23:19 Varga Kálmán

Az alábbi cikkben egy kellemesen hosszú, és részletes áttekintés olvasható arról, hogy milyen átalakuláson esnek / estek át a mobiltelefonok - most már gyakorlatilag kompakt élményközpontként és összesűrített eszközparkként gondolunk telefonunkra, nem pedig csakis hang- és szöveges kommunikációra alkalmas készülékként.

A mindennapi életünket, közlekedésünket, vásárlásainkat is megkönnyítő mobilos szolgáltatásoknak köszönhetően ez a trend csak folytatódni fog - és én részemről csak örülök ennek :).

"Szó sincs arról, hogy eltűnnének életünkből a mobiltelefonok, viszont érdekes metamorfózison mennek keresztül: egyre jobban elbújnak azokban a mobil eszközökben, amelyekre még nem találtak ki igazán jó nevet. Az év vége felé közeledve, áttekintjük, mire számíthatunk a mobiltelefonok világában a közeljövőben."

http://techline.hu/it_vilag/20091118_mobilok.aspx

2 komment

Címkék: tech mobil szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr531543621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaluKapitany · http://profihonlapkeszites.hu 2009.11.23. 10:54:25

itt is szeretném jelezni, hogy NINCS szükségem fényképezőre, térképre, gps-re meg fm rádióra, wifire a mobilomban! Ellenben egy olyan akku ami mindezen elektronikák és kütyük helyét elfoglalja... na az jöhetne!
Erről tessék cikkezni, mert nekem fontosabb az, hogy hosszan tudjak beszélni és keveset kelljen tölteni az akkut, mint az, hogy mindenféle f.szágokkal legyen tele a készülékem.
Köszönöm, hogy itt is elmondhattam :) A Nokiának már írtam e témában.

Varga Kálmán 2009.11.28. 16:06:45

Te egyértelműen nem esel bele a cikk szerinti érintettek körébe, javaslom vegyél olyan telefont, ami a Te igényeid elégíti ki, így nem fog az zavarni, ha más, amúgy népszerű és hasznos funkciók helyet kapnak a telefonban.

Amúgy jó ötlet még két aksit hordani magadnál...
A telefonom van, hogy egy hétig bírja, pedig telefonálok, SMS-ezek, zenét hallgatok, netezek vele eleget. Lehet, hogy csak az eddigi tapasztalataid voltak negatívak, vagy csak egyszerűen kifogtad azokat a típusokat, amik nem bírják sokáig. Az én telefonom is Nokia, mégis bírja.
süti beállítások módosítása