SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Google TV - mi lesz belőled?

2010.10.06. 12:36 Varga Kálmán

Felbukkant a Google TV. A svájci Logitech cég gyárt külső egységet hozzá, hogy bármely tévéhez használható legyen a Google "set-top box" - a Sony pedig ezzel kompatibilis televíziót gyárt.

http://www.google.com/tv/features.html

Emellett érdekes körülnézi a Logitech weboldalán is, mert szerintem jó reklámfilmeket készítettek a tv "újra"népszerűsítésének:

http://www.logitech.com/en-us/1007/7139?WT.ac=gtv|7099|SeeTVWantstoPlayVideo

Érdekes adalék, hogy gyakorlatilag bármely érintőkijelzős okostelefon (Android, iOS és talán WINMO7 is) távvezérlőként használható majd!

A T-csoportnak volt egy "3 kijelzős" (értsd: mobil, tévé, internet) embere, akit elbocsájtottak - pedig a koncepciója most all-in-one megvalósulni látszik...

Ahhoz képest, hogy a japánoknál tizenegynéhány éve lehetőség van tévéképernyőn keresztül vidótelefonálni, nálunk a skype TV-k abszolút nem terjedtek el - talán a Google behozza a "lemaradást".

Mi lesz a  következő lépés? A YouTube videotékát természetesen integrálták, de vajon kábelszolgáltatóvá is előléphet?

Mindenesetre hajrá Google!

Cikk: Botos Andrej tollából


Szólj hozzá!

Címkék: google tech kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr492350481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása