SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Minden eszközről minden nyomtatót elérhetővé tesz a Google

2010.04.16. 23:47 Varga Kálmán

Az idei év egyik trendjének kikiáltott "cloud computing" talán első, nagyobb lélegzetvételű újítása a Google által bejelentett ún. "Cloud Print" fejlesztése: az elgondolás szerint bármilyen internetre kapcsolódó eszközről, bármilyen alkalmazásból a világ bármelyik nyomtatójára lehetne nyomtatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A vállalat olyan nyitott API-kat fejleszt, amelyeken keresztül minden alkalmazás elérheti a Cloud Print szolgáltatást, vagyis nem csak a Google, hanem más gyártók is csatlakozhatnak hozzá, hogy egyszerűbbé tegyék a nyomtatást saját alkalmazásaikból, legyenek azok akár webes, akár helyben telepített programok. A Google tervei szerint teljesen egységes lesz a nyomtatási párbeszédablak is, a felhasználónak nem kell minden alkalmazás nyomtatási menüjét külön megtanulnia."

http://www.hwsw.hu/hirek/44372/google-cloud-print-nyomtatas-chrome-os.html

Szólj hozzá!

Címkék: google trendek kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr601928858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása