SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A Djuice hype

2010.04.12. 14:22 Varga Kálmán

Mivel sokan megkérdeztétek, hogy végülis mi ez a Djuice-es őrület, ezért közkívánatra ebben a cikkben meg tudjátok nézni a kampány indító videóját, valamint az alábbi linken egy kicsit többet tudhattok meg az egészről MG cimborám tollából!

http://klikkmarketing.blog.hu/2010/04/08/djuice_uj_fuggetlen_nyilt_forraskodu_mobilmarka

3 komment

Címkék: média kommunikáció mobil szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr161914661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cimzett 2010.04.12. 15:44:00

nagyoin durva a videó, nekem hiteles és bejön, bár a csóka antipatikus kicsit :)

Varga Kálmán 2010.04.13. 01:20:00

Nekem pont az tetszik a figurában, hogy a "megmondó" szerepében egy kis egoizmussal jól odamondja a három nagy szolgáltatónak, hogy a Djuice mennyivel különb náluk - talán pont az erősebb megfogalmazás miatt hatásos ennyire az egész :)

Egyébként én is arra tippelek, mint MG kolléga az alábbi idézetben, de ha van valakinek személyes tapasztalata már a kérdésről, az ne tartsa magában! :)
"[...] arra asszociálok, hogy a Djuice kompatibilis lesz a másik három szolgáltatóval: lehetőség lesz számhordozásra, nem kell új telefont venni, ha az ember Djuice-ra szeretne váltani, és egyenrangúként fogja kezelni a Té-t, Vodát és a Telenor/Pannont."

U26-os tapasztalatok?
süti beállítások módosítása