SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Továbbtanulás - akár MSc, akár BSc, mindenkit érint!

2010.02.04. 08:17 Varga Kálmán

Megjelent a 2010. év szeptemberében induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztató kiadványainak hivatalos kiegészítése.

A kiegészítésben új képzéseket is meghirdettek az intézmények, így az idei képzési kínálat 63 alapképzési, 69 felsőfokú szakképzési, valamint 253 új mesterképzési jelentkezési lehetőséggel bővült. Ezen felül egyes meghirdetéseknél változott az irányszám, a költségtérítés összege, a vizsgakövetelmény, némely mesterképzések esetében a pontszámítás, míg egyes képzéseket visszavontak az intézmények.

"A hivatalos kiegészítésben helyet kap minden, ami a Tájékoztató köteteiből kimaradt: új képzések, jelentkezési lehetőségek, valamint egyes esetekben a megjelent adatok módosítása, kiegészítése. A kiegészítés megjelent az Oktatási Hivatal (http://www.oh.gov.hu), az Oktatási és Kulturális Minisztérium (http://www.okm.gov.hu), valamint a felsőoktatási felvételi eljárás hivatalos honlapján (http://www.felvi.hu) is.

A 2010. február 15-ig benyújtandó felsőoktatási felvételi jelentkezésnél a Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2010. szeptemberben induló képzések érettségizetteknek, illetve diplomásoknak szóló köteteit és ezt a kiegészítést együtt kell figyelembe venni."


http://www.euroastra.hu/node/36521

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr61725443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása