SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A forint is bekerült a PayPal devizái közé

2009.11.04. 18:23 Sági Krisztina

Jó hír az internetes átutalások terén, hogy most már a forint is szerepel a PayPal devizái között. Így nem kell számolnunk az átváltási veszteségekkel, bátrabban fizethetünk a világhálón.

"A PayPal gyorsaságát és egyszerűségét mindenki értékelni tudja, aki valaha utalt már át bankban külföldre pénzt, nem kell megküzdenie értelmetlen adatokkal, reggel 9 órás utalási határidővel, azután egy hétig várni, míg a pénz megérkezik, hétvégén és délután négy után persze kizárva, és mindez a harmadik évezredben."

 http://hirek.prim.hu/cikk/75408/


1 komment

Címkék: elektronikus fizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr851500608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaluKapitany · http://profihonlapkeszites.hu 2009.11.05. 16:14:51

na... csak közelebb kerülünk az egyszerűbb élethez :)
süti beállítások módosítása