SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Mobilinternet-előfizetések száma 767 ezerre növekedett - 2009. október

2009.11.02. 21:02 Sági Krisztina

A Nemzeti Hírközlési Hatóság által közzétett jelentésből kiderül, hogy az augusztusi 722 ezer felhasználóból októberre 45 ezerrel többen rendelkeznek mobilinternettel.
Talán nem is meglepő, hogy a Pannon újításának köszönhetően az összes előfizetőt tekintve a piaci részesedése növekedett az elmúlt időszakban.
 

"Az összes előfizetőt tekintve a T-Mobile piaci részesedése szeptemberben az augusztusi 47,81 százalékról 47,11 százalékra, a Vodafoné 27,47 százalékról 27,44 százalékra csökkent, a Pannoné pedig 24,71 százalékról 25,45 százalékra emelkedett."

http://netkutatasok.blogspot.com/2009/11/mobilinternet-elofizetesek-szama-767.html


Szólj hozzá!

Címkék: mobilnet

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr191494163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása