SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Kína vs. Google: vége az ígérgetéseknek?

2010.03.23. 18:37 Varga Kálmán

Latin-amerikai szappanoperába illő a Google és Kína harca, a hosszas huza-vonának talán most vége lehet: a Google bejelentette, hogy végül leállítja kínai keresőmotorját (a többi szolgáltatással viszont marad a kínai piacon).

"Korábbi ígéretét betartva leállítja kínai keresőmotorját a Google, a felhasználókat a hongkongi oldalára irányítja. A Google a kínai hatóságok áltak kikényszerített öncenzúra és az oldalait ért támadások miatt szünteti be a szolgáltatást. A cég más szolgáltatásaival nem vonul ki, de a keresőpiacot átengedi a helyi, Peking által jobban kézben tartható cégeknek. A Google döntése arra utal, hogy Kínában romlik az üzleti légkör a külföldi vállalatok számára."

http://www.origo.hu/techbazis/20100322-a-google-beszuntette-kinai-keresoje-cenzurazasat-es-leallitja-mukodeset.html

Szólj hozzá!

Címkék: google

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr111861863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása